انتصاب دکتر میثم لطیفی به ریاست مرکز نوآوری و ایده پردازی در علوم انسانی اسلامی

طی حکمی از سوی حجت الاسلام والمسلمین رضا غلامی ریاست محترم شورای سیاست گذاری کنگره علوم انسانی اسلامی، جناب آقای دکتر میثم لطیفی به مدت 2 سال به عنوان “رئیس مرکز نوآوری و ایده پردازی در علوم انسانی اسلامی” منصوب گردید.

متن حکم بدین شرح است:

جناب آقای دکتر میثم لطیفی

با سلام و تحیّت؛

نظر به پیشنهاد رئیس محترم مرکز زشد دانشگاه امام صادق(ع)، به موجب این حکم به مدت 2 سال به عنوان “رئیس مرکز نوآوری و ایده پردازی در علوم انسانی اسلامی” منصوب شدید. از خداوند متعال توفیقات جناب عالی را در انجام این مسئولیت خطیر مسألت دارم.

همّ وظایف مرکز نوآوری و ایده پردازی در علوم انسانی اسلامی به شرح زیر می باشد:

1. ترویج و نوآوری و تولید نظریه های جدید در عرصه علوم انسانی اسلامی

2. شناسایی خلأها و کاستی های علمی در علوم انسانی اسلامی و معرفی آنها به پژوهشگران

3. شناسایی ایده ها و نظریه های جدید در علوم انسانی اسلامی و زمینه سازی جهت نقد و ارزیابی روشمند آنها در مجامع تخصصی

4. معرفی استعدادهای برتر و نخبگان علوم انسانی اسلامی به مراکز عالی تحقیقاتی جهت حمایت های مادی و معنوی.

رضا غلامی

رئیس شورای سیاست گذاری کنگره