آیین‌ نکوداشت مقام علمی و فرهنگی استاد منوچهر محمدی برگزار میشود

به گزارش روابط عمومی مرکز پژوهش های علوم انسانی اسلامی صدرا، به پاس دهه‌ها خدمت علمی و فرهنگی دکتر منوچهر محمدی و تالیف آثار ممتاز در عرصه انقلاب اسلامی، “آیین‌ نکوداشت مقام علمی و فرهنگی استاد منوچهر محمدی” با حضور استاد منوچهر محمدی و  سخنرانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، آیت الله رشاد، آیت الله صدیقی و تعدادی دیگر از اساتید حوزه و دانشگاه برگزار می‌شود.

این آیین که در تاریخ 28 دی ماه در محل مجموعه فرهنگی سرچشمه تهران برگزار خواهد شد، به همت مرکز پژوهش‌های علوم انسانی اسلامی صدرا، مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی (سرچشمه) و با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، دانشگاه معارف اسلامی، موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی، انجمن علمی جامعه شناسی سیاسی ایران و نیز مرکز فرهنگی و دانشگاهی امام خمینی و انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد ترتیب یافته است.

در کنار این مراسم، نمایشگاهی از آثار استاد منوچهر محمدی نیز دایر خواهد شد.

علاقه مندان جهت شرکت در این مراسم میتوانند با تلفن 96657804 ثبت نام نمایند.