برنامه پنجمین هفته علمی تمدن نوین اسلامی اعلام شد

به گزارش روابط عمومی مجمع عالی علوم انسانی اسلامی، پنجمین هفته علمی تمدن نوین از ۲۱ دی ماه ۹۹ با مشارکت شماری از مراکز علمی و تحقیقاتی برگزار می شود. در این هفته که مقالات منتخب پژوهشگران در قالب کمیسیون های تخصصی مورد نقد و بررسی قرار خواهد گرفت، از تعدادی از صاحبان مقالات برتر تقدیر به عمل خواهد آمد.
پنجمین هفته علمی تمدن نوین با برگزاری مراسم افتتاحیه در روز یکشنبه ۲۱ دی ماه از ساعت ۱۴ الی ۱۷ با رعایت پروتکل های بهداشتی در محل مجموعه فرهنگی شهدای هفتم تیر ( سرچشمه ) آغاز خواهد شد. در مراسم افتتاحیه، علاوه بر ارائه گزارش فعالیت های پنجمین هفته، حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید مهدی خاموشی، عضو هیات علمی دانشگاه شهید مطهری و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، جناب آقای دکتر دهقانی فیروزآبادی، معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی و نیز حجت الاسلام والمسلمین دکتر رضا غلامی، عضو هیات علمی دانشگاه شاهد و رئیس مرکز پژوهش های علوم انسانی اسلامی صدرا سخنرانی خواهند کرد. در روز دوشنبه ۲۲ دی ماه، در قالب همایش جداگانه ای از ساعت ۱۴ الی ۱۷ در محل سازمان اوقاف و امور خیریه، مقالات منتخب موضوع وقف و تمدن‌ نوین اسلامی ارائه خواهد شد. در روز سه شنبه ۲۳ دی ماه، مقالات منتخب دو کمیسیون تخصصی اندیشه تمدنی و همچنین نظام سیاسی جداگانه به ترتیب از ساعت ۹:۳۰ الی ۱۲ در محل موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) و پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی ارائه خواهد شد و روز چهارشنبه ۲۴ دی ماه مقالات منتخب کمیسیون تخصصی فضای مجازی و تمدن نوین اسلامی از ساعت ۱۰ الی ۱۲ در محل پژوهشگاه مرکز ملی فضای مجازی ارائه خواهد گردید. نظر به لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی، علاقمندان برای استفاده از مباحث افتتاحیه و نیز کمیسیون های تخصصی می توانند از لینک های زیر برای اتصال به سامانه الکترونیکی استفاده نمایند.