چهارمین کنگره بین‌المللی علوم انسانی اسلامی با درجه‌ی علمی ـ پژوهشی

Poster-Farakhan_01سه دوره کنگره بین المللی علوم انسانی اسلامی با کامیابی برگزار گردیده است.در سه کنگره پیشین،به ترتیب 409 مقاله ، 460 مقاله و 568مقاله به دبیرخانه واصل شد که از این میان،۹۰ مقاله، 111 مقاله  و 110 مقاله نهایی شدند که از این مجموعه مقالات 12 جلد کتاب به جامعه علمی کشور، تا کنون عرضه شده است و بقیه در دست نشر قرار دارند. علاوه بر آن تولید نخستین کتاب نظریه و نیز برگزاری نشستهای نشان که ویژه بررسی ایده های نوآورانه در عرصه علوم انسانی اسلامی است از دیگر فعالیتهای مستمر در زمینه علوم انسانی اسلامی می باشد.ایجاد یک شبکه با قریب به دو هزار نفر از اساتید و پژوهشگران از دیگر دستاوردهای حائز اهمیتی است که در طول این سالها به دست آمده است. از اینرو نظر به استقبال گسترده اساتید، دانشجویان و پژوهشگران، با اتکال به عنایات الهی و توجهات حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) چهارمین کنگره بین‌المللی علوم انسانی اسلامی با درجه‌ی علمی ـ پژوهشی، در  پاییز ۱۳۹۶ برگزار خواهد شد. محورهای اصلی که در این کنگره مورد توجه هستند عبارتند از:
محورهای میان‌رشته‌ای:
•  فلسفه و روش‌شناسی علوم انسانی اسلامی
•  مدیریت تحول علوم انسانی
•  تمدن نوین اسلامی
•  آموزش و پرورش و تحول بنیادین در علوم انسانی
محورهای رشته‌ای:
•  اقتصاد اسلامی
•  تعلیم و تربیت اسلامی
•  جامعه‌شناسی و ارتباطات اسلامی
•  روانشناسی اسلامی
•  علوم سیاسی اسلامی
•  فقه و حقوق اسلامی
•  مدیریت اسلامی
•  هنر و معماری اسلامی
علاقه مندان می توانند با مراجعه به سایت کنگره و انجام مراحل ثبت نام نسبت به ارسال چکیده و اصل مقاله اقدام نمایند.در همین زمینه توجه به چند نکته ضروری است.
1-  مقالات پذیرفته شده، پس از برگزاری کنگره در مجلات علمی ـ پژوهشی منتشر خواهد شد.
2-   در طول دوره‌ی فراخوان، مقالات ارسالی حداکثر تا سه ماه تعیین تکلیف می‌شوند و بلافاصله به مقالات پذیرفته شده گواهی اعطا خواهد شد.
3-  محورهای تفصیلی به زودی بر روی سایت قرار خواهد گرفت.
4-   ارسال مقاله فقط از طریق سایت کنگره امکان‌پذیر است و مقالاتی که از طریق ایمیل ارسال شوند، بررسی نخواهند شد.

5- علاقه مندان جهت ثبت نام و ارسال مقاله به سایت  www.icih.ir مراجعه نمایند.

مهلت ارسال چکیده مقاله تا ۱۳۹۵/۸/۳۱ (۲۱ سپتامبر ۲۰۱۶)
مهلت ارسال اصل مقاله تا ۱۳۹۵/۱۲/۳۰ (۲۰ مارس ۲۰۱۷)