به گزارش روابط عمومی مرکز صدرا به نقل از خبرنگار پایگاه خبری ـ تحلیلی طلیعه به نقل از ستاد خبری دومین هفته علمی تمدن نوین اسلامی، نشست خبری دومین هفته تمدن نوین اسلامی صبح امروز ۲۶ بهمن ماه، با حضور حجت الاسلام والمسلمین ناصر سقای بی ریا رئیس شورای علمی هفته تمدن نوین اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین مهدی ابوطالبی رئیس دبیرخانه علمی هفته تمدن نوین اسلامی و دکتر فرزاد جهان بین مدیر هفته علمی تمدن نوین اسلامی در مرکز پژوهشهای علوم انسانی اسلامی صدرا برگزار شد.
حجت الاسلام سقای بی ریا رئیس شورای علمی هفته تمدن نوین اسلامی، در نشست خبری دومین هفته تمدن نوین اسلامی، اظهار کرد: موضوع تمدن اسلامی مسبوق به سابق در تاریخ انبیای الهی وجود داشته است، و این حرکتی که به سمت تمدن نوین اسلامی برداشته شده است ظرفیت حقوقی و حقیقی دارد که در آموزه های انبیای نظام به خصوص آموزه های کاملترین نسخه واحد دین ترویج شده است. و اذعان داشتند که باید اسلام را از طریق قرآن انتقال داد.
به گفته سقای بی ریا، هر چند که مخالفین موضوعات و مضامین تمدن نوین اسلامی را قبول نداشته باشند و آن را رد کنند و حتی مورد استهزاء قرار دهند اما این ظرفیت های تمدن نوین اسلامی واقعیت دارد.
وی تصریح کرد: تمدن نوین اسلامی در مصاف و رقیب تمدن غربی پایه ریزی شده است که در دنیا این تمدن شناخته شده است و دیگر تمدن غربی که هژمونی امریکا است و تمام ظرفیتهای که پشت سر این افکار و لیبرالیسم وجود دارد هژمونی امریکا است.
رئیس شورای علمی هفته تمدن نوین اسلامی به سوره های طه و زخوف اشاره کرد و گفت: کاری که ما انجام می دهیم با کاری که حضرت موسی در دوران خودشان انجام دادند شباهت دارد که در سوره طه آیه ۶۲ و ۶۳ و سوره زخوف آیه ۵۱ تا ۵۶ به آن اشاره شده است. حضرت موسی(ع) به همراه بردارش نزد فرعون می روند تا او را به تمدن خود دعوت کنند. در حالی که فرعون ویژگی و تمدن خودش را بیان می کرد و از ویژگی های تمدنی خودش اشاره می کرد و مردم او را باور کردند زیرا قوم فرعون فسق گرا بودند و ویژگی فرعون با مزاج شان همراه بود.
سقای بی ریا: تمدن نوین اسلامی در مصاف و رقیب تمدن غربی پایه ریزی شده است که در دنیا این تمدن شناخته شده است و دیگر تمدن غربی که هژمونی امریکا است و تمام ظرفیتهای که پشت سر این افکار و لیبرالیسم وجود دارد هژمونی امریکا است
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در باب تمدن نوین اسلامی گفت: تمدن نوین اسلامی با فطرت انسانها و اهداف عالی الهی همراه است و ما باید به مقابله خودمان در این زمینه ادامه بدهیم و به ظرفیتهای عظیمی که در آموزه های الهی و اسلام وجود دارد عمل کنیم و این وعده خداوند است که کل دنیا زیر پرچم اسلام قرار خواهد گرفت و طبیعی است که که رهبر معظم انقلاب این موضوع را پیگیری کنند.
سقای بی ریا در ادامه ابراز کرد: ما باید کاری کنیم تا تمدن نوین اسلامی در سراسر جهان برپا شود و خدا را شاکریم مراکز علمی که در این کار مشارکت داشتند توانستند در کمترین هزینه همایش های متعددی در این زمینه برگزار کنند تا تمامی افکار بشریت به سمت این ماجرا معطوف شود. تمدن نوین اسلامی موضوعی نو و جدید است که خیلی به آن نپرداختند و درخصوص آن کار نکردند ما باید کاری کنیم تا تمامی افراد بتوانند در این زمینه ورود پیدا کنند.
ابوطالبی: امسال ۸۵ مقاله به دبیرخانه هفته علمی و ۲۰۹ مقاله به دبیرخانه همایش تمدن نوین اسلامی دانشگاه شاهد ارسال شده است که از مقالات ارسالی به دبیرخانه علمی هفته تمدن نوین اسلامی ۵۰ مقاله و از میان مقالات ارسالی به دانشگاه شاهد ۳۶ مقاله و در مجموع ۸۶ مقاله جهت ارائه در همایش های هفته علمی مورد پذیرش قرار گرفته است
ابوطالبی: ایجاد گفتمان سازی در بحث تمدن نوین اسلامی
حجت الاسلام والمسلمین دکتر مهدی ابوطالبی رئیس دبیرخانه هفته علمی تمدن نوین اسلامی در ادامه این نشست خبری، گفت: ما در صدد تأسیس تمدنی جدید هستیم و طبیعتا بحثهای علمی هم در فاز بحث نظریه پردازی و تولید علمی قرار می گیرد و تمامی بحثها در فضایی نو و علمی شکل می گیرد و باید در این زمینه گفتمان سازی شود.
وی ادامه داد: بحث تمدن جدید و نوین باید در بحث تمدنی بحث خودش را باز کند و در مباحث مقالات علمی بیان شود، البته بحثهای تاریخی در این زمینه بسیار زیاد مطرح شده است اما تایید ما در نوین بودن مباحث است. ما در سال گذشته نزدیک به ۵ جلد مقالات برگزیده داشتیم که امسال به عنوان مجموعه مقالات منتشر می شود.
ابوطالبی بیان کرد: امسال ۸۵ مقاله به دبیرخانه هفته علمی و ۲۰۹ مقاله به دبیرخانه همایش تمدن نوین اسلامی دانشگاه شاهد ارسال شده است که از مقالات ارسالی به دبیرخانه علمی هفته تمدن نوین اسلامی ۵۰ مقاله و از میان مقالات ارسالی به دانشگاه شاهد ۳۶ مقاله و در مجموع ۸۶ مقاله جهت ارائه در همایش های هفته علمی مورد پذیرش قرار گرفته است که انشاءلله با چاپ مجموعه مقالات این آثار به مجموعه علمی کشور در زمینه تمدن نوین اسلامی اضافه می شود.
انتهای پیام/