به گزارش روابط عمومی مرکز صدرا، به همت دانشگاه صدا و سیما پانزدهمین همایش علمی«حکمت مطهر» با موضوع «اسلام و ایران در قرن جدید» در27و28 اردیبهشت ماه 1400 به میزبانی دانشگاه صداوسیما برگزار می شود.بنا به اعلام دبیرخانه همایش تعدادی از شخصیت‌های برجسته علمی‌ کشور در عرصه رسانه، و علوم انسانی و اسلامی در این همایش حضور خواهند داشت.ارائه مقالات برگزیده در قالب سخنرانی، برگزاری پنل‌های تخصصی در خصوص محورهای موضوعی همایش و رونمایی از کتاب چکیده مقالات از دیگر برنامه‌‌های جانبی این همایش می باشد. برنامه تفصیلی همایش و شیوه‌های ثبت نام جهت شرکت به صورت حضوری-مجازی در نشست‌های این همایش متعاقبا اعلام خواهد شد.مراحل دریافت مجوز درجه ی isc این همایش نیز در حال انجام است و به زودی این مجوز دریافت خواهد شد.

محور اصلی این همایش«اسلام و ایران در قرن جدید» است و محورهای فرعی شامل موضوعات زیر است:

1- چشم انداز آینده اسلام و ایران در اصل تکاملی انقلاب اسلامی
2- تأثیر علم، فرهنگ و ادب ایرانی در ایجاد تمدن نوین اسلامی