افتتاحیه پنجمین هفته علمی تمدن نوین اسلامی برگزار میشود

به گزارش روابط عمومی مجمع عالی علوم انسانی اسلامی، مراسم افتتاحیه پنجمین هفته علمی تمدن نوین اسلامی یکشنبه ۲۱ دی ماه ۹۹ با یاد مرحوم آیت الله علامه مصباح یزدی برگزار خواهد شد. در این مراسم که از ساعت 15 الی 17 در محل مجموعه فرهنگی شهدای هفتم تیر ( سرچشمه ) برگزار خواهد شد، حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید مهدی خاموشی، استاد دانشگاه شهید مطهری و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، جناب آقای دکتر سید جلال دهقانی فیروزآبادی، استاد و معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی و نیز حجت الاسلام والمسلمین دکتر رضا غلامی، عضو هیات علمی دانشگاه شاهد و رئیس مرکز پژوهش های علوم انسانی اسلامی صدرا سخنرانی خواهند داشت.

همچنین در این مراسم ضمن ارائه گزارش برگزاری پنجمین هفته علمی تمدن نوین اسلامی، از صاحبان مقالات برتر تقدیر به عمل خواهد آمد. علاقمندان جهت شرکت در مراسم افتتاحیه پنجمین هفته تمدن نوین اسلامی می توانند از طریقه آدرس مجازی حضور بهم رسانند.

yun.ir/4onq85