مراسم تجلیل از دست اندرکاران برگزاری همایش ملی نظریه مردم سالاری دینی

همایش مردم سالاری دینی

مراسم تجلیل از دست اندرکاران برگزاری همایش ملی نظریه مردم سالاری دینی در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد

طی نشستی در محل دانشگاه شهید بهشتی از دست اندرکاران همایش ملی نظریه مردم سالاری دینی تقدیر به عمل آمد؛ به گزارش روابط عمومی مرکز پژوهش های علوم انسانی اسلامی صدرا، در این نشست دکتر تهرانچی رئیس دانشگاه شهید بهشتی بر آمادگی کامل دانشگاه برای برگزاری چهارمین همایش نظریه مردم سالاری دینی در دانشگاه شهید بهشتی تأکید کرد. حجت الاسلام و المسلمین رضا غلامی، رئیس مرکز پژوهش های علوم انسانی اسلامی صدرا ضمن تشکر از پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی و دانشگاه شهید بهشتی به خاطر برگزاری موفق این همایش افزود، ما نیازمند ابرنظریه مردم سالاری دینی هستیم تا به مجموعه نیازهای نظام سیاسی اسلام پاسخ دهیم. ایشان نظریه هایی چون آزادی سیاسی، مشارکت و رقابت سیاسی، مولفه های اقتدار، نظارت عمومی، الگوی مبارزه با فساد،مولفه های نظام رسانه ای مطلوب و روابط بین الملل را از بخش های مهم این ابرنظریه خواندند.