اخبار انتشارات

کتاب سبک زندگی اسلامی ایرانی منتشر شد

sabk

کتاب سبک زندگی اسلامی ایرانی به قلم دکتر احمد حسین شریفی که دارای 256 صفحه میباشد منتشر شد. علاقه مندان میتوانند جهت تهیه این کتاب به ترنج با نشانی اینترنتی www.toranjbook.ir  مراجعه نمایید. این کتاب دارای هفت فصل بدین شرح است:

فصل اول: چیستی سبک زندگی

فصل دوم: اهمیت بحث از سبک زندگی

فصل سوم: سبک زندگی به عنوان روشی برای سنجش سطح دین داری

فصل چهارم: چرایی اختلاف در سبک زندگی

فصل پنجم: آسیب شناسی سبک زندگی ایرانیان

فصل ششم: نقاط قوت سبک زندگی ایرانیان

فصل هفتم: راه های تغییر یا اصلاح سبک زندگی

درباه سبک زندگی سخنان فراوانی گفته شده است. جامعه شناسان، روان شناسان و اندیشمندان اخلاقی هر کدام به سهم خود و از دریچه نگاه خود به این مسئله پرداخته اند. به عقیده نویسنده دقیق ترین و عالمانه ترین تعابیر درباره اهمیت و سبک زندگی و نقش آن در فردسازی و جامعه سازی و حرکت تمدنی را رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران، حضرت امام خامنه ای دام ظله، بیان کرده اند. ایشان بیش از دو  دهه است که به صورت مستقیم و غیرمستقیم مسائل مختلف سبک زندگی را مورد اهتمام قرار داده اند؛ اما متاسفانه گویا گوش شنوایی برای پیگیری این دغدغه ها در میان مسئولان فرهنگی کشور یا ارباب فکر و فرهنگ نبود و میتوان گفت این مسئله در حال حاضر به یکی از گفتمان های رایج کشور تبدیل شده است.